Jatkuu tai ei jatku ensi numerossa

Kirjastossa haistoin yllättäen kevään tuoksun: kostean lumen ja ilman raikkauden, jonka alkaa tuntea maaliskuisina kirkkaina päivinä. Ajatus keväästä tietysti johdatti ajatukset seksiin, tarkemmin siihen, miten erikoiselta orgasmi tuntui teini-ikäisenä.

Nuorena orgasmi melkein sattui, erikoista oli se, että tuntui siltä kuin sääriluiden sisällä olisi vedetty viiloja. Omituinen juiliva tunne, tavallaan miellyttävä, tavallaan ei. Iän myötä se sitten katosi, mutta tuli siis nyt yhtäkkiä mieleen.

*

Naputtelin äsken itselleni deitti-ilmon. Ei se ollutkaan niin vaikeaa kuin luulin. Pitkään olin sitä mieltä, että en osaa kertoa itsestäni mitään, tai että en osaa määrittää millaisen naisen haluaisin tavata, mutta sitten tekstiä alkoi kuin alkoikin syntyä. Kai sitä aina itseään ilmentää vaikka kirjoittaisi mitä. Otin vähän epäsuoran lähestymistavan ja ajattelin kirjoittaessani näköharhaa ruukusta, jossa näkyykin kaksi profiilia. Ehkä joku nainen huomaa sen profiilin, jonka ruukku muodostaa ja kiinnostuu.

Vaan haluanko parisuhdetta? Mahtuuko tähän elämään naista? En tiedä. Epätoivoisesti tai toivoisesti en suhdetta havittele, yksinkin on erittäin hyvä olla juuri tässä ja nyt, mutta jotakin vipinää en panisi pahitteeksi. Kun kevätkin, jne.

Olen vähän kahden vaiheilla sen suhteen, raportoinko tapahtumista täällä. Saa nähdä.

Mainokset
Kategoria(t): arki, keho, seksi, sinkkuus, suhteet. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

3 vastausta artikkeliin: Jatkuu tai ei jatku ensi numerossa

  1. Heidi sanoo:

    Raportoit, aloitit jo.

  2. Kerro ihmeessä, minne olet deitti-ilmoituksen laittanut, käyn ihailemassa sitä….salaa…. 😉

  3. tikitys sanoo:

    No joo, ehkä rapsaan. Mutta tuon ilmon paikan pidän kyllä salassa ainakin toistaiseksi. Ei siinä mitään sellaista ole, mitä ei täältäkin kävisi ilmi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s