Aika kuluu puhki

Odotan akun latautumista. Odotan, että akku latautuu. Minun täytyy odottaa akun latautumista. Minun on odotettava, että akku on latautunut.

Laturi ei osaa katkaista lataamista automaattisesti, ja akku vioittuu, jos sitä lataa sen ollessa täynnä.

Siispä odotan akun latautumista. Odotan, että akku latautuu. Minun täytyy odottaa akun latautumista. Minun on odotettava, että akku on latautunut ja vihreä valo syttyy.

Lomanjälkeinen rentous vallitsee. Siivosin sähköpostilaatikon ja asunnon. Kylläpä olinkin päätynyt vimmaiseen tilaan ennen joulua, pikkuhiljaa ja tahattomasti.

Odotan akun latautumista.

Lomalla tein jotain ennenkuulumatonta: pidin verkkareita kotioloissa. Normaalisti en koskaan. Verkkarit ovat funktionaalinen vaate, joka on tarkoitettu urheilutoimintaan. Samaan tapaan kuin pöytä on tasopinta, jonka päätarkoitus on toimia esineiden alustana.

Verkkarijätkänä oli mukava olla. Hesarissakin oli juttu kotihousuista. Olen joko trendsetteri tai altistunut jonkinlaisille morfogeneettisille kentille.

Odotan edelleen akun latautumista. Odotan, että akku latautuu. Minun on odotettava, että akku on latautunut. Odotan, kunnes akku on latautunut. Odotan, että akku on latautunut. Odotan, että akku on latautunut ja vihreä valo syttyy.

Mainokset
Kategoria(t): arki. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

3 vastausta artikkeliin: Aika kuluu puhki

 1. Festina Lente sanoo:

  Olen viime aikoina oppinut akun latautumisesta paljon. Aiemmin olen aina stressannut kun en jaksa tehdä heti nyt tänään kaikki mitä pitäisi, ja vielä pitää murehtia huomisen ja ensi viikon tekemisiä. Ja pitää kuunnella ihmisten hyväntahtoisia kehoituksia lähteä ihmisten ilmoille kun akku on tyhjä tai lähes tyhjä.

  Ehei. Minähän laahustan täällä kotona oloasussa, ei meikin häivää, ilmoitan ihmisille että sosiaalinen kalenteri on ja pysyy tyhjänä kunnes jaksan taas. Kummasti on tehonnut. Eilen aamulla heräsin ensimmäisen kerran täysin vailla surua ja kaipuuta. Tajusin, että ei ole syytä kaipailla exää eikä meidän kuvioitamme, tuhoisia kun olivat. Eilen kaipailin vielä vähän sitä, että olisi joku jonka kanssa jakaisi arkea. Tänään nautin täysin rinnoin siitä, että on ihku oma koti ja vain ja ainoastaan minä päätän ihan kaikesta. Saan siirrellä tavaroita, järjestellä kirjahyllyä (exän mielestä kirjoja joita ei ole juuri lukemassa pitää viedä kellariin…) ja kiinnittää taulut mihin haluan.

  AAAAHHHH tätä vapautta! Ja akku sen kun latautuu kunhan vaan oppii lataamaan sitä tavalla joka itselleen sopii. Hihat käärittynä ensi viikkoa varten, kiireinen työviikko, mahtavaa!

  • tikitys sanoo:

   Totta, akkujen latautumisen voi ymmärtää vertauskuvallisestikin, mutta tässä merkinnässä puhuin kyllä ihan konkreettisen akun lataamisesta. En voinut mennä nukkumaan, ennen kuin lataus oli valmis.

   Tuosta vapauden tunteesta kannattaa iloita, se on ihan omanlaistaan tyytyväisyyttä siihen, että voi hengittää rauhassa. Mielen akku latautuu hitaasti kiiruhtamalla. Hauskaa tulevaa työviikkoa!

 2. Festina Lente sanoo:

  Ahaa, oma mieleni pyörii vain tuon mielen ympärillä, ’konkreettiset’ akut ovat paljon mutkattomia 😉 Työviikkoa myös!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s