Noppia heittelemässä

Eilisiltana päätin ex tempore pitää firman pikkujoulut itselleni, ja lähdin paikalliseen biletyskompleksiin. Siellä menikin sitten aamuneljään.

Paikalla oli bändi, jonka laulaja oli yllättäen sama nainen, joka jäi mieleeni elokuisen jazz-konsertin yleisöstä. Oikein kiva sattuma, pari sanaakin vaihdettiin. Nainen, joka osaa laulaa, on kyllä minun silmissäni välittömästi viehättävä ihan kympillä.

Kylläpä maailma oli muutenkin täynnä ihkuja naisia, tanssin ja hölisin ja tanssin ja hölisin jne, enkä edes juonut paljoa, koska ajatukset ja havainnot liikkuvat vikkelämmin ja tarkemmin kun ei ole liian känässä. Sitä havaitsee kaikenlaista mukavaa sanatonta viestintää, sellaista vaikkapa, että ”hae mua tanssiin”. Sitten mennään.

Muuan naisen kanssa päädyimme sitten viettämään aikaa yhdessä valomerkkiin saakka ja senkin jälkeen, yhteystietojakin lopuksi vaihdettiin, mutta oikeastaan toivon, ettei se johda mihinkään. Ihan älykäs tyyppi kyllä, mutta joskus pitää ymmärtää synkkaamisen rajallisuus ja ymmärtää jättää asiat siihen. Tässä tapauksessa synkkasi se, että taktiilisina ihmisinä kumpikin pidimme toisen koskettamisesta erityisen paljon – tanssiminen ja halailu ja sylityksin istuminen ynnä muu – mutta henkisesti suurempia yhteyksiä ei lopulta hahmottunut.

Muuan toinen nainen taas hyvin vikkelästi sanoi olevansa sinkku, kun menimme tanssilattialle. Minusta se oli hyvä merkki, ja hänet haluaisin melkein tavata uudestaankin. Hänessä oli jotain mutkatonta, mutta jossakin vaiheessa iltaa hän sitten lähti.

Mutta juu, kivaa oli, vaikka kehon toipuminen moisesta rasituksesta ja valvomisesta kestää pitkään. Olo alkaa vasta nyt olla normaali.

Mainokset
Kategoria(t): juhla. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s