Puuro-onnettomuus

Elämäni on täynnä vauhdikkaita käänteitä. Tänäkin aamuna kämmäsin puurokulhon kanssa. Se jotenkin lipesi otteestani ja ehti pudota parikymmentä senttiä, ennen kuin ehdin saada kädet siihen alle. Vapaan putoamisen aikana kulho oli ehtinyt kääntyä ympäri, ja niin sain käsilleni annoksen kuumaa puuroa.

Nyt kummassakin kädessä on pieni joulunpunainen palovamma. Mutta kestän sen kuin mies. Kestän senkin, että puuron siivoaminen lattiasta ja seiniltä on työlästä. Mikropuuro muuttuu sitkaaksi liisteriksi, jota saa työstää huolellisesti. Ehkä olisi parempi, jos olisin antanut puurokokkareiden kovettua ja rapsinut ne sitten irti.

Pankki- ja luottokortti oli sentään tullut, ja pankissa oli kuin olikin se sievä nainen. Aurinko paistoi ja pakkanen nipisteli, kun kävelin takaisin tänne työn ääreen.

Mainokset
Kategoria(t): arki. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

4 vastausta artikkeliin: Puuro-onnettomuus

 1. Celia sanoo:

  Kuivunut puuro se vasta hankala onkin irrottaa. Kokemusta on eri koostumuksista niiltä vuosilta, kun lapsille kelpasi aamupalaksi ainoastaan kaurapuuro. 😉

  • tikitys sanoo:

   Jes, mulle ei kelpaa aamupalaksi vieläkään muu. No, mysli ja sämpylät ja muu sen sellainen, mutta puuro on vaivattominta ja pitää nälän loitolla riittävän pitkään.

 2. Himmu sanoo:

  Painoin just sitä leikisti sun tekstin perässä olevaa, FB-tyylistä tykkää-nappia. En siksi, että puuro poltti käset, vaan siksi, että fiilis on selvästikin hyvä! 🙂

  • tikitys sanoo:

   Tykkäys vastaanotettu, kiitos! Fiilis on hyvä, tai oikeastaan vaihtelee, mutta satunnaisiin alakuloihin ei pidä jäädä kiinni. Kädetkin paranevat, edessä on jouluaskartelua, tyttären synttärit ja muuta mukavaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s