Asiaa aanelosesta

Olohuoneeni lattialla, makuuhuoneen oven edessä on A4-kokoinen paperi, Ykkösbonuskortin bonustiedotteen saatekirje. Olen varta vasten pannut sen siihen kolme päivää sitten. Sitä ennen paikassa oli muutaman päivän ajan lämpömittari, mutta pelkäsin astuvani pimeässä sen päälle, koska mittari ei oikein näkynyt.

Mittari, ja nyttemmin paperi, markkeeraa parketista esiin törröttävän naulan paikkaa. Edellinen asukas oli hakannut hiukan irrallisen puunpalasen kiinni ohuella naulalla, mutta eihän naulattu naula lattiassa pysy, vaan nousee puun eläessä vähitellen ylös. Nyt siihen repii sukkansa ja varpaansa. Tai ei revi, kun paperiarkki kertoo, mikä kohta pitää kiertää.

Naula törröttää, koska en ole vasaroinut sitä takaisin, enkä myöskään vetänyt sitä irti. En ole tehnyt näitä toimia, koska en halua ottaa vasaraa työkalupakista. En halua ottaa vasaraa työkalupakista, koska vasara on halpa kiinalaisvalmiste, jonka kahvasta tarttuu käsiin tuhti kuminkäry. En halua kuminkäryä käsiini, koska se ei lähde pois kuin pesemällä käsiä pitkään saippualla. Saippua taas on päässyt loppumaan. Niinpä työ ei etene.

On ostettava uusi vasara ja saippua. Sitä ennen paperi saa jäädä paikoilleen, jottei enää tarvitsisi ostaa uusia sukkia.

Lisäys: No nyt on naula vedetty irti ja kädetkin pesty. Siihen meni noin viisitoista sekuntia. Tämän merkinnän lukeminen sai aikaan niin suuren nolouden ja aikaansaamattomuuden tunteen, että oli pakko ryhtyä toimeen. Aikaansaamisen salaisuus onkin siinä, että kirjoittaa julki sen mitä ei ole saanut aikaan. Sitten ei enää kehtaa olla tekemättä asialle jotakin.

Mainokset
Kategoria(t): arki. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

3 vastausta artikkeliin: Asiaa aanelosesta

 1. Kimmeli sanoo:

  Hahahaa… mie voisin kans kertoo noita juttuja. Heti tuli mieleen, ku meidän pikkuvessan seinässä oli todella pitkään TORTTUHILLOtahra! Koska se näytti erehdyttävästi ihan joltain muulta, KUKAAN ei voinut sitä siivota 🙂 Minä sen sitten siivosin, kun tuli mieleen, että siellä vessassa käy vieraitakin, jotka tuskin tietävät sen olevan torttuhilloa, vaikka ensin meinasin laittaa siihen viereen lapun tahran koostumuksesta 😉

  • tikitys sanoo:

   Joo, sellainen nuolen muotoinen Post-It-lappunen olisi ollut hyvä, jos siinä vielä lukisi ”Torttuhilloa, ilmainen maistiainen!”. 😀

 2. Nollavaimo sanoo:

  Hemmetin hyvä idea ! Ehkäpä ne joulukortit, joiden tekemisen olen jo melkein-aloittanut jopa valmistuisivat jouluksi, jos niiden tekemättömyyttä alkaisin mainostamaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s