Seitsemäinen

Himmulta saamastani Beautiful Blogger -palkinnosta ilahtuneena luettelen tähän seitsemän asiaa, Himmun blogia mukaillen.

1. Seitsemän viimeksi näkemääni teatterikappaletta: Visual Theater von Bodecker & Neander: Silence! (video tässä) UMKA: NORLEVO FM (youtube-pätkä tässä), Inis Theatre, All in the Timing, Valtimonteatteri: Mies autossa, Ulla Tapaninen: Lava-ammuntaa III, Tampereen työväen teatteri: Vuonna 85 Remix. Kansallisteatteri: Tuntematon sotilas.

Noista monet Lainsuojattomat-festareilla, joka on ehkä Suomen paras teatterifestivaali.

2. Seitsemän päällimmäistä levyä pöydällä olevasta cd-pinosta. Öö..näitä ei ole. Olen hankkiutunut eroon suurimmasta osasta CD-levyjäni, mutta muuntanut sitä ennen parhaat levyt mp3:siksi. Nykyään ostan levyjä vain kannatusmielessä, tuolla hiukan etäämpänä on muutama levyllinen tuttavieni tuotantoa sekä oman bändini kerran radiossa soinut omakustanne jostakin vuodelta parikymppisyys ja puuttuvat taidot korvannut into ja volyymi (pätee kyllä edelleen, vaikka ikää on enemmän). Kuuntelen musiikkia nykyään lähes pelkästään Spotifystä, ja sieltäkin kappale kerrallaan. Tämä on eräänlaista paluuta aikaan, jossa singlet olivat normi ja albumeista piti erikseen puhua nimellä Long Play, eli LP. Tytär ihmetteli, miksi Spotifyssä edes mainostetaan levyjä, ja että ostaako niitä kukaan, kun musiikkia voi kuunnella Spotifyssä.

Tässä soittolistaani lisäämäni seitsemän uusinta kappaletta, nyt en kyllä enää jaksa nyhrätä noiden linkkien kanssa. Weather Report: Boogie Woogie Waltz, The Jesus and Mary Chain: Blues from a Gun, Niccolò Paganini: Kapriisi nro 24, Marcus Miller: Frankenstein, Marcus Miller: La Villette, Kauko Röyhkä: Latimeria, Paavoharju: Kevätrumpu

3. Seitsemän lukemista odottavaa tai kesken olevaa kirjaa. Joel Haahtela: Lumipäiväkirja (vikat sivut menossa), Useita tekijöitä: Sydänsairaudet, Dean Koontz, Odd Hours (bookcrossing-löytö), Henry David Thoreau: Walden (tylsyi kesken kaiken ja jäi kesken), Daniel Goleman: Social Intelligence (onkin ollut hyllyssä jokusen vuoden, lienen siis sosiaalisesti edelleen tyhmä) Richard Cowen: History of Life, Delbeek & Sprung: The Reef Aquarium

4. Seitsemän maata, joihin haluaisin matkustaa. Ahvenanmaa, Thaimaa, Tulimaa, Swazimaa, Alankomaa, Japani-maa, Sri Lanka -maa (heh heh hee, aargh)

5. Seitsemän mukavaa viikonpäivää: oma syntymäpäivä, tyttären syntymäpäivä, jouluaatto, joulupäivä, uudenvuodenaatto, juhannusaatto, joku tuikitavallinen arkipäivä, vaikka juuri tämä päivä

6. Seitsemän viimeisintä vaateostosta. farkut, farkut, farkut, paita, paita, paita, sukat (monotonista joo)

7. Seitsemän enemmän tai vähemmän satunnaista poimintaa blogikerältäni. Pagistaan, Menopaussi, Nanonen, On se melkein terävä, Sokeripala, Eksyneiden Sikojen Laakso, Eufemia

Mainokset
Kategoria(t): arki, blogistan. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Seitsemäinen

  1. lianna sanoo:

    Hiukan irrelevantti kommentti: heräsin vasta. Unessa olin Pietarissa tapaamassa kahta ihmistä, toinen oli jonkinlaiseen supersankarin asuun sonnustaunut lihava kolmissakymmenissä oleva mies, toinen oli siro nelikymppinen blondi. He keskustelivat siitä, että olemme Olga Mikä lienee vaikea venäjäläinen sukunimi asunnossa. Ymmärsin, että kyse oli kuuluisasta tennispelaajasta. Seuraavassa kohtauksessa keskustelin vaalean naisen kanssa jostakin, jota en pysty nyt muistamaan ja ymmärsin, että naisen on oltava sinä, Tikitys. Sen muistan, että hänellä ainakin vaikutti tikittävän biologinen kello.

    Listausajatuksesta ilahtuneena taidankin aloittaa listaamalla seitsemän parasta unta.

  2. tikitys sanoo:

    Hassua, miten ihmisten sukupuoli voi vaihtua unessa. Oma ei kyllä vaihdu, vaikkakin eksäni kertoi nähneensä unta siitä, että oli mies.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s