Lisää murinaa

Nyt kun lueskelin juttuja geocache.fi-sivustosta (onpa harvinaisen höhlän näköinen sivusto, kuin joku sekundaa myyvä tarjouskuvasto tai saitti, joka tunkee väkisin roskaohjelmia koneeseen), niin huomasin olettamukseni olleen väärän. Etsin siis väärästä paikasta, ja lisäksi sivuston mukaan kätkö onkin ilmeisesti vandalisoitu paria päivää aikaisemmin. Näinkin kyllä jonkinlaisen liiskatun pakasterasian pensaikossa, mutta luulin sitä muuten vaan paikalle heitetyksi roskaksi. Se taisikin olla sen tuhotun kätkön jämät.

Mainokset
Kategoria(t): arki. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

4 vastausta artikkeliin: Lisää murinaa

 1. lianna sanoo:

  No on kyllä typerän näköinen sivusto! Olennaisten tietojen löytäminen sivuilta on lisäksi oma aarrejahtinsa. Silti päätän kokeilla. Luulenpa jopa iloisesti yllättäneeni eilen tällä harrastuksella seikkailuhenkisen eksäni: mennään kai tänään koluamaan yhdessä jotain lähipusikkoa, josta löytyy mainostuksen perusteella ainakin pari likaista ruiskua jos ei muuta.

  Ja tosiaan, ihmeellisiä nuo kätköjen koordinaatit. Ensin katselin lähikuvista, miten eräskin kätkö sijaitsee tässä kotipuistikon rämeikköalueella. No, hetken kuluttua se oli siirtynyt sata metriä toiseen suuntaan…. Lisähaastetta tähän harrastukseen tuo se, ettei mullakaan ole gps-laitetta ja silmälasit on hukassa. Jännittävää silti.

 2. tikitys sanoo:

  Löytyikö mitään? Itse ajattelin mennä taas lähipäivinä gepsittä ja kartatta toista kätköä etsimään. Löytyminen on sattuman kauppaa, mutta saahan siinä liikuntaa ja raitista ilmaa, ja kokeepa jonkinlaista agenttitarinamaista jännitystäkin.

 3. lianna sanoo:

  Seikkailukumppani olikin joutunut yllättäen töihin (njaa..), ja melkein jo hävitin itsessäni heränneen pienen agentin. Ei silti hätää, luultavasti tämä harrastus on parasta pitää omana tietona, sillä huomaan läheisteni tavalla tai toisella dissailevan tällaista urbaania luontoaktiviteettia. Vaan minähän en lannistu: Tänään lupaan ainakin yrittää selvittää yhden mysteerin! Katsotaan kuka sitten nauraa, buahhahaa (vai nauraako salapoliisit noin?)..

  • tikitys sanoo:

   😀 Joku tosi kieroutunut ja erittäin salainen poliisi voisi moisen naurun päästäkin. MUAHAHAAhahaaa…sanoi etsivä Edward D. Myyrä, kun roiston rysän päältä nappasi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s