Numeroiden murskausta

Tilastojen mukaan tässä blogissa on näiden neljän olemassaolokuukauden aikana käyty 11 413 kertaa. Sen nyt ei kerro vielä paljoakaan, koska seassa on omiakin latauksiani. Yksilöityjä vierailijoita 5 868, laskettu kai IP-osoitteen perusteella, mikä ei kerro sekään oikeastaan mitään. Näistä vierailijoista yhden kerran vierailleita on 3 752 ja palanneita 2 116. Nuokin tuntuvat aika suurilta luvuilta, eivätkä nekään kerro mitään olennaista. Luulen, että tätä blogia on ohimennen lukenut ehkä satakunta ihmistä ja kommenttien perusteella päättelen, että täällä käy säännöllisesti noin kymmenkunta ihmistä, ehkä parikymmentä, koska osa ei ehkä kommentoi ollenkaan. Parikymmentä tuntuu realistisemmalta luvulta kuin nuo tuhannet, ja siksi kirjoittaessani tuntuu yleensä siltä, että kerron pienelle kaveriporukalle juttuja jossakin sohvaisassa baarissa tai muussa mukavassa kuulumistenvaihtopaikassa. Lukijoihin liittyen sain Celialta Beautiful Blogger -palkinnon:

Mielummin tulisin tituleeratuksi komeaksi kuin kauniiksi, mutta olkoon menneeksi, sillä juuri tällaiset asiat ovat tilastoja ilahduttavampia. Jos blogistani on iloa tai hyötyä tai tukea tai ajanvietettä jollekulle, niin hyvä. Monista blogeista on ollut kaikkea tuota minulle. Palkintoon kuuluu tehtävä, jossa pitää kertoa seitsemän asiaa itsestään, ja jakaa palkinto edelleen seitsemälle muulle bloggaajalle. Siihen sanon (koska laiskottaa), että olen kertonut itsestäni näissä artikkeleissa ja varmaan tahattomasti rivien välissäkin ihan tarpeeksi, ja ilahduttaville bloggaajille olen yleensä jakanut tunnustusta jollakin muulla tavalla, vaikka kommentoimalla heidän blogissaan. Tiedätte keitä olette.

Mainokset
Kategoria(t): arki, blogistan. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

3 vastausta artikkeliin: Numeroiden murskausta

 1. Johanna sanoo:

  Kiitos tästä blogista.

  • tikitys sanoo:

   Ole hyvä. Minusta on aika jännää, että tämän blogin olemassaolosta kiitetään, et ole ainoa joka on tehnyt niin. Ihan kivaa kyllä kiitetyksi tuleminenkin on.

   Jos satut olemaan itse erotilanteessa, niin sanonpa joltisenkin kokemuksen moduloimalla bassolla, että

   1) ei siihen kuole
   2) kohtaa 1) voi olla ajoittain vaikea uskoa.

 2. Johanna sanoo:

  Toistaiseksi kohdassa 2), pyrkimyksenä kuitenkin kohta 1).

  Itseni sijaan kuvittelen kuolleeksi mieluusti exäni – brutaalia, mutta helpottaa hieman.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s