Monet sillat

Lähestyttäessä Tamperetta etelästä moottoritietä pitkin vastaan tulee juuri ennen kaupunkia suuri nelitasoinen eritasoliittymä, joka on kuin jenkkilässä: lukuisia ramppeja ja siltoja kaartuu ja risteillee korkeuksissa toistensa yllä ja alla. Minulle tulee noiden siltojen paljoudesta aina mieleen paikannimi Multisilta, mutta se on kylläkin eri asia, muuan Tampereen lähiö.

Ensi lauantaina en ”Multisillan” siltoja näe, koska saavun Tampereelle junalla. Kokoustamme firman kanssa ja tapaan illalla ystäväni J:n. Sain hotellihuoneestakin pienen alennuksen, joten voin säästyneillä rahoilla tarjota J:lle vaikka oluen tai pari.

Kirkasvalolamppu sattuu silmiin, mutta sen vaikutus on selvä ja myönteinen: nukun kuin tukki.

Eilen oli tuossa nurkan takana runotapahtuma, jota olin odottanut jo pari kuukautta, ja jonne sitten unohdin mennä. Prkl. Käsittämätöntä harvapäisyyttä.

Mainokset
Kategoria(t): arki. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

4 vastausta artikkeliin: Monet sillat

 1. Kimmeli sanoo:

  Aina tulee uusia tapahtumia 🙂

 2. Isthella sanoo:

  Tiedän mistä puhut, kun aikaisemmin autonomistajana ajelin siellä päin, melkoinen siltahirviö siellä onkin. Multisilta olisikin sille oiva nimi.

 3. suhteeton sanoo:

  Siltahirviö on nyt todella hirviö siinä olevien uusien ramppityömaiden takia. Tampere tuntuu lauantaina olevan suosittu kaupunki 🙂

  • tikitys sanoo:

   Rakennustyömaat eivät ole kovin mukavan näköisiä, mutta taiten suunniteltu ja maisemaan sovitettu infrastruktuuri on parhaimmillaan aika kaunista – eritasoliittymät, sillat, rautatiet, kaupungit. Itse asiassa pidän eniten maisemista, joissa näkyy tavalla tai toisella ihmiskäden muokkausjälki. Kulttuurimaisemista ja kaupunkimaisemista siis, mutta vastapainona tälle sitten kyllä ihan täydestä erämaastakin. Epämiellyttävää minusta on välitilan maisema, eli puupellot, avohakkuualueet ja pusikot.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s