Rutiineja odotellessa

Jos ikävissä tai ainakin hankalissa elämänmuutoksissa, tai elämänmuutoksissa ylipäätään on jokin hyvä puoli, niin se, että rutiinit rikkoutuvat ja hetken aikaa maailma on avoin ja mahdollisuuksia täynnä. Olen pitänyt itseäni aika nopeasti rutinoituvana henkilönä – kun jonkin asian havaitsee mukavaksi, niin miksei sitä tekisi toistamiseenkin – mutta nyt huomaan, että en olekaan luonut rutiineja niin nopeasti kuin ennen. Tämä on hyvä juttu. Tosin nyt kun on tämä italian opiskelu ja voimistelu ja pari muutakin harrastusta, niin kyllä ne rutiinit sieltä löytyvät. Saapa nähdä, kuinka tiiviisti ne asettuvat paikoilleen.

Olen nyt ollut ihmisten parissa enemmän kuin pitkään pitkään aikaan, ja se on oikein hauskaa. Täytyy sanoa, että ihmisten seura myös eräällä tavalla tukkii tietynlaista tyhjää tilaa tai kaikukoppaa, joka on minulle välttämätön. Siksi aina välillä täytyy saada olla yksin ja kuulostella kopan kaikuja. Tätä yhteisöllisyyden ja yksinolon heiluriliikettä ymmärtävät aidosti vain parhaat ystäväni (osittain siksi he ovatkin parhaita ystäviäni), varmaan siksi että he ovat itsekin samanlaisia. Muille täytyy välillä selitellä asiaa. Nyt on menossa hyvin sosiaalinen vaihe ja mietinkin, pitäisikö eroblogi-määre poistaa jo vähän vanhentuneena.

Aurinko näyttää vielä paistavan matalalla horisontissa. Pian tulee se iltahämärän lyhyt hetki, josta tyttäreni käyttää nimitystä leuto pimeys. Se on auringonlaskun jälkeinen ajanjakso, jolloin värit vielä näkyvät maisemassa ennen liukenemistaan pimeään. Se on hyvä hetki katsella taivaan värien muuttumista, kuunnella musikkia tai olla vain. Tai lukea blogeja.

Mainokset
Kategoria(t): arki. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s