Sorsia on my mind

Altto vai tenori? Kas siinäpä saksofonin hankintaan liittyvä pulma, joskin täysin teoreettinen, koska en voi kerrostalossa torvea soittaa. Ennen olin sitä mieltä, että altossa on kauniimpi ääni, mutta nyt tenorin römeys on alkanut viehättää. Vaikka eipä silti, huonolta se silti kuulostaisi. Tyydyn siis kitaraan, joka on siitä kiva instrumentti, että mielikuvitus täydentää puutteet ja korjaa virheet. Luulen, että saksofonin kanssa voisi kyllä olla samoin.

Käväisin jälleen kirjastossa, menin vasiten hakemaan Santeri Alkion Puukkojunkkarit-romaania, koska olin kuullut siitä pätkiä radiossa ja viehättynyt vanhahtavasta kielestä. Samalla lainasin Woody Allenin Pelkkää anarkiaa ja Susanna Alakosken Sikalat. A-kirjaimesta hyppäsin herätelainailemaan R-hyllyn kohdalle ja lainasin Mikko Rimmisen teokset Pölkky ja Pussikaljaromaani, joista varsinkin jälkimmäiseltä odotan paljon. Se saattaakin olla ainoa kirja, jonka lainaamistani luen. Aika ei riitä, ja muutakin tekemistä on kuin lukeminen. Sen Krakauerin Jäätäviin korkeuksiin haluaisin kyllä hyppysiini saada.

Puukkojunkkareista kuulin mainitsemani otteen ajellessani terapiasta kotiin. Ensi kerralla on tarkoitus miettiä, jatketaanko. Varmaan ei, koska sitten pitäisi sukeltaa todella syvälle, ja se ei välttämättä ole tarpeen.

Lelukaupassa ei ollut oikean värisiä hamahelmiä eikä riittävän suuria alustoja. Laskin suurimman alustamatriisin koon, se oli 14 x 14, ja vaistoni sanoo, että moni 80-luvun videopeliörkki onkin 16 x 16 -kokoinen. Enimmillään siis, mutta olisihan se ikävää, jos jäisi pikselirivi jostakin kohdasta puuttumaan, kun ei sitä jälkeenpäinkään saa sulateltua paikoilleen. Tiimarista sitten ostin jo valmiiksi varastoon jääkaappimagneetti-magneetteja. Kuumaliimaa onkin työkalupakissa, tai jos ei siellä, niin jossakin vielä purkamattomien muuttosälälaatikoiden kätköissä.

Tänään on partapäivä numero 3. Ei ihmeempää raportoitavaa siltä saralta.

Juuri nyt pohdiskelen, kuinka mehiläisvahan tuoksu on heikkona miellyttävä mutta vahvempana vähän epämiellyttävä. Mietin, onko muita vastaavanlaisia tuoksuja olemassa. Bensiini ainakin. Nyt telkkarista tulee Terapiassa, menenpä.

Mainokset
Kategoria(t): arki. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s