Anatomisesta yhteensopivuudesta

Erikoista, ettei paneta. Tavallan mukavaakin, mutta silti ihmetyttää. Avioeron jälkeen olin hyperseksuaalinen, mutta tällä toisella erokerralla ei seksi kiinnosta. Tai periaatteessa kyllä, käytännössä ei kuitenkaan niin voimakkaasti, että se toimisi motivaationa lähestyä ketään naista. Tämä on poikkeuksellinen olotila.

Kissa sanoi, että olimme anatomisesti yhteensopivat. Se on totta – sovimme toisillemme hyvin yksinkertaisen luontevalla tavalla huulten muotoja, suudelmia, kosketustapaa ja kehon ulottuuvuksia ja rytmiä myöten. Olisi harmi, jos joku uusi kumppani ei sellainen olisikaan. Joskus on tapahtunut niinkin, että esimerkiksi huulet eivät vain ole sopineet sopusointuisesti yhteen, että kehoissa ei ole ollut sama rytmi eikä kosketuksia ole ohjannut samankaltainen vaisto. Sellainenkin seksi on kyllä kivaa, mutta siitä jää vähän hämmentynyt olo. Ensimmäiset kerrat uuden kumppanin kanssa ovat useimmiten totuttelua puolin ja toisin, mutta tietty perusasia, se anatominen yhteensopivuus, ei muutu pitemmälläkään aikavälillä.

Eikä tätä yhteensopivuutta näe päällepäin. Ihastus, rakastuminen, tunne henkisestä yhteensopivuudesta ei vielä ole tae mistään. Täytyy kokeilla. Kerran esimerkiksi koin huikean voimakasta sieluntoveruutta muuan naiseen, ja hän minuun, mutta seksi oli hämmentävää. Sellaista, että emme oikein kuitenkaan kohdanneet, vaikka jälkeenpäin olikin aika hauska olo, ja tyytyväisyys siitä, että tulipahan sitä seksiäkin kokeiltua. Jännitys hävisi. Meistä olisi voinut tulla hyvätkin ystävät, mutta sitten sekoitimme ystävyyteen raha-asioita, ja se hajosi siihen. Kissan kanssa taas en kokenut aluksi kovinkaan suurta sieluntoveruutta, mutta rakastelu oli huimaa, todellista kehotoveruutta (ei sillä, että mieli ja keho olisivat erityisen erilliset, mutta silti).

Aistillis-eroottis-seksuaalisessa mielessä Kissan varjo on vielä vahva. Ehkä minun vain pitäisi yrittää saada Kissa tässäkin asiassa pois mielestäni menemällä baariin, yrittämällä saada sieltä yöseuraa, ja panna ihan vain panemisen vuoksi. Vähän samasta syystä kuin kalanmaksaöljyä syödään, eli siksi, että se on terveellistä. Motivaatio vain toistaiseksi puuttuu. Jos tämä jatkuu, niin sitten asialle täytyy tehdä jotakin, tutkituttaa vaikka testosteronitasot.

Mainokset
Kategoria(t): keho, seksi, suhteet. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

5 vastausta artikkeliin: Anatomisesta yhteensopivuudesta

 1. Rara sanoo:

  Anatominen yhteensopivuus onkin hyvä termi asialle. Olen aihetta itsekin pohdiskellut viimevuotisen juttu-säätö-suhde-mikäikinäni jälkeen. Lähinnä tulevaisuuteen peilaten: kun anatomia on sopinut jonkun kanssa täydellisen loistavasti yhteen ja fyysinen kanssakäyminen on ollut säkenöivää, on vaikea ajatella palaavansa keskinkertaiseen sopivuuteen ja pikkukivaan fyysisyyteen. Hieman huolestuttaa tuleeko enää koskaan mitään lähellekään yhtä hyvää vai joudunko tyytymään miehiin, jotka eivät loksahda minuun täsmälleen oikein – ja muistamaan hämärästi, että joskus tämä oli aivan erilaista.

  • tikitys sanoo:

   Ihan ymmärrettäviä huolia, mutta olen kyllä alkanut ajatella, ettei pelkoa pettymyksistä varsinaisesti ole. Luulen, että tällaisen kokemuksen jälkeen olen avoimempi ja vastaanottavaisempi kaikille fyysisille vuorovaikutuksille, mitä vastaan tulee. Aika näyttää.

 2. suhteeton sanoo:

  Otsikon ilmaus on eittämättä loistava. Samainen ajatus on käynyt omassakin päässäni, tuleeko ikinä mitään yhtä hyvää kohdalle. Se einiinsopiva on jollain tavalla kiusallista, eikä sanat kiusallinen ja seksi istu samaan lauseeseen.
  Tuo huoli oli onneksi helppo ohittaa, se tullee ajankohtaiseksi joskus, öö, kymmenen vuoden päästä. Ehkä.

 3. tikitys sanoo:

  Tämä on kyllä ymmärrettävä huoli, mutta oikeasti vähän turha. Yllätyksiä on luvassa puoleen ja toiseen.

 4. suhteeton sanoo:

  Tikityksen ennustajapalvelu vastaa 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s