Lisäys kilpikonnuuteen

Vielä pitää vähän täydentää äskeistä merkintää. Kissa mainitsi, että nykyään hän reagoi suhteen alussa heikoimpiinkin torjunnan signaaleihin, ja minun kanssani hän ei niin tehnyt. Ei tehnytkään, enkä minäkään reagoinut omiin epäilyksiini suhteesta ja siitä, miten paljon Kissasta oikeasti pidän. Olisi pitänyt, mutta en voinut, koska olin yhtäältä tarvitseva ja toisaalta torjuminen tuntui ilkeältä.

Lisäksi taidan olla siinä mielessä romantikko, että haluaisin kohdata elämäni rakkauden esimerkiksi jossakin katuteatteriesityksessä, jossa sanoisin sattumalta paikalle osuneelle naiselle, että ”Hei, taisin ostaa sinulta vappuna ilmapallon”, ja siitä se sitten lähtisi. Olin itse asiassa lähellä replikoida näin viikonloppuna, mutta nainen ehdi kadota, ennen kuin muistin tosiaan ostaneeni häneltä ilmapallon keskellä koleaa vappusäätä.

Vaan väliäkö sillä, miten toisen tapaa, kunhan suhde toimii. Deittipalstat vaan tuntuvat tällä hetkellä aika mekaanisilta keinoilta.

Mainokset
Kategoria(t): suhteet Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Lisäys kilpikonnuuteen

  1. kimmeli sanoo:

    Juuri ne spontaanit kohtaamiset ovat upeita! Deittipalstat ovat sukasta! Olin sellasella ihan silkasta uteliaisuudesta v.2006 ja kun piipahdin kattomassa, mitä sinne kuuluu nyt, NELJÄ vuotta myöhemmin, niin ne samat tyypit hengaili siel edelleen!!! Ei oo todellista! Äkkiä pois!

  2. tikitys sanoo:

    Ehkä deittipalstojakin kansoittaa jokin pieni alijoukko kaikista mahdollisita kumppaniehdokkaista, ja osa jää sitten sinne pyörimään. No, joku tulee minullekin varmaan vastaan joskus, kun en osaa sitä yhtään odottaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s