Juhannus

Työrintamalla on nyt sitten juhannusta enteilevä hiljaisuus. Eilen ei ollut, mutta eilen en voinut töihin tarttuakaan netittömyyden vuoksi. Huomenna alkaa loma. Tänään olisin voinut vielä vähän rutistaa, niin lomalle lähteminen olisi tuntunut vapauttavalta. Nyt se tuntuu pehmeältä laskulta, samalta kuin uima-altaaseen varovaisesti ujuttautuminen. Kyllä lomalle pitäisi päästä lähtemään stressaantuneena ja huohottaen!

Juhannus, tuo keskeiskesän juhla. Suunnitelmissa on grillata tyttären kanssa jotakin, pelata petankkia, polttaa kokkoa ja katsoa kun muut sellaista polttavat, ynnä muuta mukavaa perusmenoa. Mielestäni oikea kesä alkaa vasta juhannuksen jälkeen, en ole koskaan pitänyt juhannusta erityisenä vuodenajan huippukohtana, toisin kuin vappua tai joulua tai pääsiäistä. Juhannus on pikemminkin lähtölaukaus kesään.

Mainokset
Kategoria(t): juhla, loma, työ. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

4 vastausta artikkeliin: Juhannus

  1. Pandora sanoo:

    Hyvää juhannusta sinullekin. Nautihan maailman parhaan naisenalun seurasta ja muista haaveilla hieman. Se tekee ihan hyvää. Juhannus on siitä hyvä, että saa hieman ylimääräistä vapaata, tosin itselleni tulee asiakas lauantaina, mutta kun nauttii työstänsä niin tuotakin osaa odottaa.

  2. Pandora sanoo:

    Elämää juhannuksen jälkeen? Ilmeisesti enemmänkin, kun netti jää..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s